Bange for høje lyde

Datoer/tidspunkt: Ingen hold p.t.
Sted: Afventer
Instruktører: Mai-Britt
Antal hunde: 4 hunde
Lektioner: 4 x 1 time
Pris: 650 kr. 

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset. Introaften foregår i en uopvarmet ridehal, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Din hund er fra naturens side genetisk disponeret for at være bange for høje lyde. Derfor er det desto endnu vigtigere, at du helt fra tidlig alder har fokus på at bygge et godt og solidt lydfundament op. Desværre forholder det sig også sådan, at mange hunde først bliver lydfølsomme i en voksenalder - også selvom de tidligere ikke har haft nogle problemer med høje lyde - så det er altså en træning, som skal vedligeholdes hele din hunds liv.

De mest gængse lyde, som vores hunde reagerer på, er fyrværkeri, skud og torden, men enhver høj lyd kan i realiteten gå hen og blive et problem. 

Der er mange gode grunde til at melde sig på dette kursus, som eksempelvis:

  • At du har en hvalp og gerne vil lære, hvordan du bygger dens lydfundament op
  • At du har en unghund eller voksen hund og gerne vil forebygge, at den udvikler angst for høje lyde 
  • At du har en hund, der allerede nu reagerer på høje lyde - enten ved at blive synligt bange eller "skælde ud"


På kurset arbejder vi 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder, hvor vi tager udgangspunkt i din hunds frivillige og naturlige adfærd. 

På dette kursus er din hund på træningsbanen sammen med andre kursisthunde. Kan din hund ikke opholde sig på træningsbanen sammen med andre hunde, anbefaler vi i stedet, at du booker en adfærdskonsultation. Derudover kan der engang imellem være lidt teoretisk undervisning, hvor din hund skal kunne opholde sig i bilen. 

Dette kursus kræver, at du har både tid og lyst til at arbejde med din hund imellem træningsgangene og efterfølgende.

Vi afholder vores adfærdskurser i takt med, at der er forespørgsler nok. Er du interesseret i at deltage på ét eller flere af vores adfærdskurser, så send os venligst en mail til info@hundogharmoni.dk, så sørger vi for, at du bliver kontaktet, så snart vi har datoer/tidspunkter klar.