Tryg i livet

(hvalpe/unghunde fra 8 uger til 1 år)

Datoer/tidspunkt: Ingen hold p.t.
Sted: Afventer
Instruktører: Afventer
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 4 x 1,25 time
Pris: 800 kr. (845 kr. inkl. introaften) 

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset. Introaften foregår indendørs i en uopvarmet ridehal på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Det helt fundamentale ved et godt hundeliv er, at din hund er tryg. Tryg i livet!

Tryg er ikke noget, din hund er født som, men derimod noget som den skal lære, gennem de erfaringer den gør sig i livet. Det er dog ikke helt uvæsentligt, hvordan den gør sig disse erfaringer, og som hundeejer kan det være svært at vide, hvad der er godt, skidt, for lidt eller for meget.

En hund med et godt fundament, er en hund, der hviler i sig selv, og som sjældent udvikler problemadfærd.

På dette kursus lærer du, hvad du kan gøre for at få en tryg og glad hund, og vi har udelukkende fokus på, at din hund lærer af positive erfaringer, hvor den føler kontrol over egen situation. 

Vi tager udgangspunkt i de hverdagssituationer, som vi ved, at de fleste hundeejere bøvler med, og du lærer, hvordan du på bedste vis:

  • Håndterer situationer, som din hund oplever som farlige
  • Forbereder din hund til at kunne håndtere dyrlægebesøg - også de ubehagelige
  • Lærer din hund, at burtræning, rampetræning, kropssele og meget andet blot er sjove aktiviteter, som giver adgang til en masse lækre belønninger


Der er ikke fri leg på dette kursus.

Vi kører ikke dette kursus i denne sæson, men kontakt os venligst, såfremt du er interesseret i at deltage næste sæson.