Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Weekendseminarer - Giv din hund kontrollen!

Giv din hund kontrollen!

Datoer/tidspunkt: 10. og 11. november 2018 kl. 9.00-16.00
Undervisere: Mai-Britt og Tina
Sted: Fredensborg Vandrehjem, Østrupvej 3, 3480 Fredensborg
Overnatning: Kontakt Charlotte Fosvald på 60549700 eller fredensborg@danhostel.dk
Pris uden hund: 1.850 kr. Pris med hund: 2.250 kr. 

Der er kun ledige pladser uden hund tilbage...

Begge priser er inklusiv formiddagskaffe m/frugt, frokost, eftermiddagskaffe m/kage og skriftligt materiale! 

Du inviteres hermed til et lidt anderledes weekendseminar, hvor vi alle kender målet, men ikke vejen dertil...

Synes du, at det lyder lidt hovskisnovski, så læs med her...

Vi ved med sikkerhed, at det gør en verden til forskel, hvordan vores hunde oplever en given situation - om de føler kontrol over egen situation eller ej. Det er vores ansvar at sørge for, at vores hunde føler denne kontrol, og det kan vi blandt andet gøre ved hele tiden at give dem et valg.

Nu tænker du nok, jamen skal vores hunde altid have et valg? Vil der ikke være situationer, hvor det ikke kan lade sig gøre? Måske, måske ikke... det er et godt spørgsmål og rent faktisk også én af grundene til, at dette emne ikke er helt så lige til... Vi finder sammen svaret i løbet af weekenden!

På weekendseminaret vil vi primært have fokus på, hvordan vi i hverdagen, både derhjemme, på gåturene og hos dyrlægen, kan give vores hunde denne følelse af kontrol. Vi vil gennemgå alverdens eksempler ned til mindste detalje, og du vil som deltager have muligheden for at bidrage med masser af input...

Seminaret vil være en god vekselvirkning mellem teoretiske undervisning, masser af sjove og lærerige opgaver samt praktisk arbejde med hundene. For at give alle kursister optimalt udbytte af seminaret, er deltagerantallet maks. 16 personer (4 personer med hund og 12 personer uden hund).

Deltager du med hund,skal din hund kunne opholde sig i konferencelokalet sammen med 1-3 andre hunde, mens vi træner. Derudover skal din hund løbende kunne opholde sig bilen.

Hele weekenden foregår i naturskønne omgivelser på Fredensborg Vandrehjem i Nordsjælland. Vi er lige midt i kongens baghave, hvor der oser af en hyggelig og hjemlig atmosfære. Her er tid og ro til, at du sammen med andre hundeejere kan fordybe dig i ét af de for tiden mest populære hundeemner. 

Tilmelding: Send mail til info@hundogharmoni.dk.

Din tilmelding er bindende, hvilket betyder, at du kun får dine penge retur, såfremt seminaret ikke bliver til noget. Du er dog velkommen til at sælge din plads til en anden, såfremt du bliver forhindret i at deltage.

Du kan se billeder fra vores tidligere afholdte weekendseminar HER.