Hoopers er en form for agility – bare mere skånsomt for din hund.

HOOPERS

Hoopers er en form for agility, men bare langt mindre belastende for din hunds bevægeapparat.

I stedet for at springe skal din hund løbe igennem nogle hoops (små buer), og der er heller ikke høje forhindringer som fx A-bræt og Balance. Derudover vil en Hoopers-bane heller aldrig indeholde bratte stop eller skarpe sving.

En Hoopers-bane består af hoops, tunneller, tønder, måtter og hegn. Målet er, at hunden skal kunne løbe banen på fjerndirigering, hvor du står på midten af banen og dirigerer din hund derfra.

Hos Hund&Harmoni arbejder vi IKKE med henblik på konkurrence, men har udelukkende fokus på det hyggelige samvær med både 2- og 4 benede. 

Tilbage til holdoversigt >


Du skaber en kærlig og tillidsfuld relation til din hund gennem et positivt samarbejde.
Tænk venskab fremfor lederskab!

HOOPERS

For hunde over 1 år.

Pris: 1.050 kr.

På HOOPERS for BEGYNDERE har vi fokus på din hunds grundlæggende fundament i forhold til at kunne træne Hoopers, så træningen vil være en kombination af teknik og små banegennemløb.

Derudover arbejder vi med belønningsstrategi og korrekt brug af kropssprog.

HOOPERS for BEGYNDERE er 6 x 1½ time, hvis der er 4 hunde på holdet – hvis antallet er mindre, reduceres tiden tilsvarende.

Pris: 1.050 kr.

På HOOPERS for FORTSÆTTERE arbejder vi individuelt videre med hundenes fundament i forhold til Hoopers.

Træningen vil stadig være en kombination af teknik og banegennemløb, men banerne gøres gradvist sværere og længere i takt med, at hundene mestrer det.

HOOPERS for FORTSÆTTERE er 6 x 1½ time, hvis der er 4 hunde på holdet – hvis antallet er mindre, reduceres tiden tilsvarende.