INTENSIVE FORLØB

Intensive forløb omfatter dagkurser og weekendseminarer.

Vores intention er at skabe et rum, hvor du kan mødes med andre hundeinteresserede. Et sted hvor du kan udveksle erfaringer og måske udvikle et fremtidigt godt netværk.

Vores dagkurser er med hund, og her har vi mest fokus på den praktiske træning, dog med lidt teori undervejs.

Når vi arbejder praktisk med hundene, vil de altid være ude på skift i mindre grupper. Det betyder, at hundene jævnligt får pauser i bilerne, og at du som deltager både lærer af at observere de andre deltagere samt træne med din egen hund.

Vores weekendseminarer er uden hund, og her går vi i dybden med teorien. Undervisningen vil være krydret med videoer og praktiske øvelser uden hund.

Tilbage til forsiden >


Du skaber en kærlig og tillidsfuld relation til din hund gennem et positivt samarbejde.
Tænk venskab fremfor lederskab!

DAGKURSER

Se herunder hvilke dagkurser vi tilbyder.

PRIS: 975 kr.
VI MØDES: 1 x 6 timer

Har du en meget ivrig hund, der bare gerne vil fremad samt være all over? Måske du også til tider synes, din hund kan være en ret stor mundfuld at håndtere?

Udover det naturligvis er vigtigt at kigge på din hunds hverdag, er det også en god ting at arbejde med din hunds selvkontrol. Selvkontrol betyder kort sagt, at din hund kan kontrollere (styre) sig selv. Tankegangen bag træningen er, at din hund skal lære, at det er dens rolige adfærd, der giver den adgang til det, den gerne vil have.

Meget uhæmmet adfærd skyldes manglende selvkontrol hos vores hunde. Det er f.eks. hunde, der gearer meget op, når der kommer gæster, når de skal ud og gå tur etc. Disse hunde har lært, at det kan betale sig at bruge denne adfærd.

På kurset kommer du til at arbejde med selvkontrol og ro via forskellige øvelser – både alene og sammen med de andre deltagere. Du får masser af inspiration til, hvordan du selv kan fortsætte træningen derhjemme.

Du lærer også, hvordan du på bedste vis kan lære din hund at vælge forstyrrelser i omgivelserne fra og dig til uden at skulle skælde ud eller hive i snoren. Det er særdeles nyttigt, hvis du har en hund, der er meget ivrig for at komme hen og hilse på alle andre hunde eller mennesker på gåturene.

Kurset er en blanding af teori og praktisk træning, og du vil efter kurset få tilsendt skriftligt materiale med de øvelser, som vi har arbejdet med på dagen.

Da hundene vil være ude på skift i mindre grupper, er det vigtigt, at din hund løbende kan opholde sig i bilen for at slappe af og lade op.

PRIS: 975 kr.
VI MØDES: 1 x 6 timer

På dette dagkursus har vi samlet alle vores yndlingsøvelser, så vi kan dele dem med dig. Det er alle øvelser, der er med til at gøre hverdagen med hund meget nemmere.

Alle kan deltage på dette kursus, som ikke kræver nogen form for forudgående træning.

Vi har fokus på de øvelser, som vi forestiller os, du måske ikke lige selv har tænkt over at få trænet. Med disse øvelser har du mulighed for at forebygge mange uheldige situationer i hverdagen samt støtte din hund, når den har brug for det i situationer som:

  • Uh der sker godt nok mange ting omkring mig lige nu…
  • Ih hvor er omgivelserne altså bare mega spændende…
  • Ej jeg gider altså ikke stå stille lige nu…
  • Åh det her er jeg godt nok ikke særlig tryg ved…

Kurset vil være en blanding af teori og praktisk træning, og du vil efter kurset få tilsendt skriftligt materiale med de øvelser, som vi arbejder med på dagen.

Hundene vil være ude på skift i mindre grupper, så derfor er det vigtigt, at din hund løbende kan opholde sig i bilen for at slappe af og lade op.

PRIS: 975 kr.
VI MØDES: 1 x 6 timer

Har du også et brændende ønske om selv at kunne klippe negle på din hund?

Selvom det nok lige umiddelbart lyder lidt overkilled, så kan negleklipning rent faktisk ende med at blive en super hyggelig stund sammen med din hund – og vi taler ikke ud af det blå, da vi selv har været dér…

Vores oplevelse er, at det ofte handler om utryghed både hos vores hunde og/eller os selv. Mange hunde bliver paniske, så snart de ser negleklipperen, og hvis man en sjælden gang tager fat i en pote, så trækker de omgående forbenet til sig og fordufter.

Når det kommer til os selv, så handler det tit om, at vi er nervøse for at klippe for langt ned, at vi ikke lige kan overskue at klippe sorte negle eller at vi bare ikke føler, vi har modet til det. På dette kursus vil du få redskaberne til at lære at klippe din hunds negle, så det bliver en tryg oplevelse for jer begge.

Vi arbejder 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder.

Alle kan deltage, da det ikke kræver nogen form for forudgående træning, så uanset om du har en hvalp, unghund eller gammel hund, så vil du kunne have stor gavn af dette dagkursus. Da hundene på skift vil være ude i mindre grupper, skal din hund løbende kunne opholde sig i bilen for at slappe af og lade op.

Hvis vejret er dårligt, træner vi indenfor i et opvarmet lokale, hvor der maks. vil være 2 hunde inde ad gangen, som vil være afskærmet fra hinanden. Har du en hund, der er særlig sensitiv i forhold til andre hunde, så kontakt os, så vi sammen kan aftale, hvad der vil være bedst for din hund.

Kurset vil være en blanding af teori og praktiske træning, og du vil efter kurset få tilsendt en oversigt over vores trinvise indlæring af negleklip, så du kan fortsætte træningen derhjemme.

WEEKENDSEMINARER

Se herunder hvilke weekendseminarer vi tilbyder.

PRIS: 1.850 kr.
VI MØDES: 2 x 7 timer

Du inviteres hermed til en intens weekend i hundens tegn, hvor du vil lære om hundens fantastiske sprog.  

Undrer du dig ofte over, hvad din hund prøver at fortælle dig? Sandheden er, at du er ikke alene. Vores erfaring er, at rigtig mange hundeejere stiller sig selv samme spørgsmål. Du vil din hund det allerbedste, men går måske uvidende rundt, mens din hund prøver at fortælle dig, hvordan den har det, eller hvad den ønsker? Giv din hund en chance for at forklare sig. Giv den taletid!

På weekendseminaret får du en detaljeret gennemgang af alle de små finurligheder, som hundesproget nu engang indeholder. Undervisningen vil blive krydret med billeder, videoer og masser af spændende cases. 

Derudover har du også mulighed for at få gennemgået din egens hunds sprog på en videooptagelse, som du selv leverer. Men det er ikke det hele, du får nemlig også undervisningsmateriale samt vores helt egen specialdesignede guide til analyse af hundesprog. Guiden er lamineret, så du ikke behøver at bekymre dig om vejr og vind, når du fremover skal ud og studere hundesprog.

PRIS: 1.850 kr.
VI MØDES: 2 x 7 timer

Vi ved med sikkerhed, at det gør en verden til forskel, hvordan vores hunde oplever en given situation – om de føler kontrol over egen situation eller ej. Det er vores ansvar at sørge for, at vores hunde har denne følelse af kontrol, og det kan vi blandt andet gøre ved at give dem et valg.

Nu tænker du nok, jamen skal vores hunde altid have et valg? Vil der ikke være situationer, hvor det ikke kan lade sig gøre? Måske, måske ikke… det er et godt spørgsmål, som vi helt sikkert vil komme mere ind på i løbet af weekenden…

Én af de situationer som ofte ender med tvang og overgreb på hunden er dyrlægebesøg. Det er rigtig trist, især fordi vi forebyggende med ganske få midler kan gøre en stor forskel for den enkelte hund. Har din hund allerede dårlige erfaringer med dyrlægebesøg, så vil du naturligvis skulle bruge lidt længere tid på at gøre den tryg, men det er bestemt ikke en umulig opgave – og i det hele taget en opgave som du ikke bør sige nej til.

På weekendseminaret vil vi primært have fokus på frivillig håndtering hos dyrlægen, men vi kommer også ind på andre hverdagssituationer, hvor det er oplagt at give vores hunde en større grad af egenkontrol.

Seminaret vil være en god vekselvirkning mellem teoretisk undervisning, masser af sjove og lærerige opgaver og praktisk arbejde.