INTENSIVE FORLØB

Intensive forløb er kurser, hvor vi adfærdsmæssigt går i dybden med et emne.

Vores intention er at skabe et rum, hvor du kan mødes med andre hundeinteresserede, der oplever de samme udfordringer.

Vi har fokus på både teori og praktisk træning.

På nogen af vores intensive forløb vil der kun være én hund ude ad gangen. Derfor skal din hund løbende kunne opholde sig alene i bilen uden at stresse, mens du observerer de andre kursister. 

Der vil under det enkelte kursus stå, hvis vi kun har én hund ude ad gangen.

En fællesnævner for alle intensive forløb er, at du har tid og lyst til at arbejde med din hund imellem træningsgangene og efterfølgende.

Tilbage til forsiden >


Du skaber en kærlig og tillidsfuld relation til din hund gennem et positivt samarbejde.
Tænk venskab fremfor lederskab!

INTENSIVE FORLØB

Se herunder hvilke intensive forløb vi tilbyder.

PRIS: 1.850 kr.
TEORI: I alt 4 timer
PRAKTISK TRÆNING: I alt 6 timer

Vi oplever alle i større eller mindre grad hunde, der reagerer på andre hunde. Enten fordi vi selv har sådan en hund, fordi vi kender nogen der har eller fordi vi møder dem på de daglige gåture.

Har du selv en hund, der har disse udfordringer, har du mærket på egen krop, hvordan det påvirker hverdagen. Det kan være, at du lufter din hund på tidspunkter af døgnet, hvor andre hundeejere ikke gør det? Eller du måske helt undgår at lufte din hund af frygt for at møde andre hunde? De gåture, der skulle være en ren fornøjelse, er pludselig blevet til dit værste mareridt.

De udfordringer din hund har kan fx være:

 • At din hund ikke er tryg ved andre hunde, og derfor helt prøver at undgå dem
 • At din hund ikke er tryg ved andre hunde, men reagerer udfarende for at holde dem på afstand
 • At din hund bliver frustreret, når den ikke får lov til at hilse på andre hunde

På adfærdskurset får du nogle helt konkrete værktøjer til at træne din hund, så du bliver bedre rustet til at håndtere de daglige hundemøder.

Dette er et meget intensivt og dybdegående kursus, hvor du kommer helt i dybden med din hunds adfærd.

Kursets forløb:

 • Udfyldelse af spørgeskema inden kursusstart
 • Tirsdag 25/10 kl. 17-19 ca.: Teori via Zoom 
 • Fredag 4/11 kl. 17-19 ca.: Teori via Zoom
 • Søndag 6/11 kl. 9.30-11.30: Praktisk træning
 • Søndag 20/11 kl. 9.30-11.30: Praktisk træning
 • Søndag 4/12 kl. 9.30-11.30: Praktisk træning

Når vi mødes til den praktiske træning, vil der kun være én hund ude ad gangen. Det vil sige, at når din hund ikke er ude for at arbejde, skal den kunne opholde sig i bilen uden at stresse, mens du observerer de andre kursister.

Der vil maks. være 3 hunde på dette kursus. Hvis der er færre, bruger vi tilsvarende mindre tid, hver gang vi mødes til den praktiske træning.

PRIS: 850 kr.
TEORI: 1 x 1½ time på Zoom
PRAKTISK TRÆNING: 5 x 1 time

Får du også ondt i maven af at se din hund være bange og utryg, når I er hos dyrlægen, hundefrisøren, kiropraktoren eller andre steder, hvor den skal håndteres? Eller hvis I derhjemme skal klippe negle, fjerne flåter eller andet?

Der er mange måder, at din hund kan reagere på, hvis den ikke er tryg, når den skal håndteres. Den kan blive udfarende, den kan blive passiv og gå helt ind i sig selv og så kan den forsøge at komme ud af situationen ved at hoppe og spjætte. En fællesnævner for alle tre reaktioner er, at din hund ikke har det godt, og at det er en kæmpe stressfaktor for den!

På dette håndteringskursus vil du lære, hvordan du med meget simple midler og rette “mindset” kan gøre håndering langt mere tålelig for din hund. Og ikke mindst hvordan du tackler forskellige hånderingssituationer i hverdagen. Når først I har fundet melodien sammen, så har I mulighed for at forberede jer på alverdens fremtidige håndteringssituationer, så din hund slipper for en masse unødig stress.

Vi arbejder 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder, hvor vi tager udgangspunkt i din hunds frivillige og naturlige adfærd. Din hund har brug for at opleve, at den har kontrol i situationen, og det får den ved, at vi hele tiden giver den et valg!

Kurset er for DIG, der ønsker at gøre en stor forskel for din hund. Uanset om du har en hvalp, unghund eller gammel hund, vil du have stor gavn af dette kursus. Du ved aldrig, hvad din hund pludselig skal udsættes for, men har du træningsredskaberne i orden, så kan du på ganske kort tid forberede din hund på enhver tænkelig situation.

Du har på dette kursus mulighed for selv at vælge, hvilke udfordringer du ønsker at arbejde med. Her er blot nogle muligheder: Fjerne flåter, rense ører, børste pels, klippe negle, tage blodprøver, undersøge tænder og mund, give vaccine i nakke og næse, børste tænder etc.

PRIS: 1.100 kr.
VI MØDES: 4 x 2 timer

Der er ikke noget at sige til, at så mange hunde er bange for høje lyde. Hunde er nemlig fra naturens side genetisk disponeret for at være bange for høje lyde. Derfor er det desto endnu vigtigere, at du helt fra tidlig alder har fokus på at bygge et godt og solidt lydfundament op.

Der er mange hunde, der bliver lydfølsomme i en voksenalder – også selvom de tidligere ikke har haft nogle problemer med høje lyde – så det er altså en træning, som skal vedligeholdes hele din hunds liv.

De mest gængse lyde, som vores hunde reagerer på, er fyrværkeri, skud og torden, men enhver høj lyd kan i realiteten gå hen og blive et problem. Vi ved også, at det kan være svært at få din hunds lydangst til at forsvinde 100%, men med den rette træning kan du gøre en kæmpe forskel for din hund. Én ting er helt sikkert, at hvis du intet gør, vil lydangsten lige så stille og roligt eskalere.

Der er mange gode grunde til at melde sig på dette kursus, som eksempelvis:

 • At du har en hvalp og gerne vil lære, hvordan du bygger dens lydfundament op
 • At du har en unghund eller voksen hund og gerne vil forebygge, at den udvikler angst for høje lyde 
 • At du har en hund, der allerede nu reagerer på høje lyde – enten ved at blive synligt bange eller “skælde ud”

På kurset arbejder vi 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder, hvor vi tager udgangspunkt i din hunds frivillige og naturlige adfærd. 

Vi træner indendørs i et opvarmet lokale, og der vil kun være én hund ude ad gangen, Det vil sige, at når din hund ikke er ude for at arbejde, skal den kunne opholde sig i bilen uden at stresse, mens du observerer de andre kursister.

Der vil maks. være 4 hunde på dette kursus, og ved færre bruger vi tilsvarende mindre tid .

PRIS: 975 kr.
VI MØDES: 6 x 1 time

Har du en meget ivrig hund, der bare gerne vil fremad samt være all over? Måske du også til tider synes, din hund kan være en ret stor mundfuld at håndtere?

Udover det naturligvis er vigtigt at kigge på din hunds hverdag, er det også en god ting at arbejde med din hunds selvkontrol. Selvkontrol betyder kort sagt, at din hund kan kontrollere (styre) sig selv. Tankegangen bag træningen er, at din hund skal lære, at det er dens rolige adfærd, der giver den adgang til det, den gerne vil have.

Meget uhæmmet adfærd skyldes manglende selvkontrol hos vores hunde. Det er fx hunde, der gearer meget op, når der kommer gæster, når de skal ud og gå tur etc. Disse hunde har lært, at det kan betale sig at bruge denne adfærd.

På kurset kommer du til at arbejde med selvkontrol og ro via forskellige øvelser – både alene og sammen med de andre deltagere. Du får masser af inspiration til, hvordan du selv kan fortsætte træningen derhjemme.

Du lærer også, hvordan du på bedste vis kan lære din hund at vælge forstyrrelser i omgivelserne fra og dig til uden at skulle skælde ud eller hive i snoren. Det er særdeles nyttigt, hvis du har en hund, der er meget ivrig for at komme hen og hilse på alle andre hunde eller mennesker på gåturene.

Kurset er en blanding af teori og praktisk træning, og du vil efter kurset få tilsendt skriftligt materiale med de øvelser, som vi har arbejdet med på dagen.