ONLINE-KURSER

Online-kurser er en god løsning i en travl hverdag, da du kan træne hvor og hvornår, du ønsker det.

Køber du et online-kursus, får du:

 • Step by step instruktioner og videoer af alle øvelser
 • Masser af brugbar teori, som nemt kan omsættes til praksis
 • Struktureret opbygning, som er lige til at gå til
 • Mulighed for feedback på din træning via mail med video eller Zoom
 • Adgang til kurset og alle videoer døgnet rundt i 1 år med mulighed for at træne, når det passer dig

Ved køb af et online-kursus får du tilsendt samtlige øvelser og instruktioner på skrift samlet i ét dokument – og de er dine forever.

Tilbage til forsiden >


Du skaber en kærlig og tillidsfuld relation til din hund gennem et positivt samarbejde.
Tænk venskab fremfor lederskab!


ONLINE-KURSER

Herunder kan du se, hvilke online-kurser du kan købe.

Halm i ørerne – optimér kontakten og samarbejdet med din hund


PRIS: 350 kr.
DU FÅR: 14 øvelser og lege

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er en god kontakt fundamentet for alt samarbejde mellem dig og din hund. Derfor gælder det om at lære din  hund, at det betaler sig at tjekke ind hos dig.

Kurset henvender sig til dig…

 • Som har en hund, der udelukkende har fokus på omgivelserne, så snart den forlader matriklen
 • Som har en hvalp UDEN halm i ørerne, men som gerne vil forebygge at få en teenager MED halm i ørerne

Kurset henvender sig ikke til dig …

 • Som har en hund, der primært har meget fokus på omgivelserne, fordi den ikke er tryg – i så fald anbefaler vi, at du booker en adfærdskonsultation

Selvtillid og lækker pels – boost din hunds selvtillid


PRIS: 350 kr.
DU FÅR: 23 øvelser og lege

Har du en hund der godt kunne bruge lidt flere hår på brystet og dermed få styrket sin selvtillid, så er dette online-kursus det rette. Der kan også være andre gode grunde til, at dig og din hund kan have stor gavn af dette kursus.

Kurset henvender sig til dig …

 • Som har en hund, der har brug for at få boostet sin selvtillid
 • Som har en hund, der har svært ved på eget initiativ at tilbyde adfærd
 • Som har en hund, der er passiv og afventende i hverdagen
 • Som er i gang med adfærdstræning hvor det ville være godt sideløbende med at styrke din hunds selvtillid 

Kurset henvender sig ikke til dig ...

 • Som har en hund, der er meget utryg og bange. Der er stor forskel på, om din hund er den lidt utrygge, forsigtige, tilbageholdende og usikre type, som har brug for lige at se tingene lidt an, eller om din hund er så bange, at den har svært ved at fungere i hverdagen, grundet der er så mange ting, den ikke mestrer. Hvis der er tale om sidstnævnte, vil vi til enhver tid anbefale, at du sideløbende med dette kursus booker en adfærdskonsultation.

Targets & tricks


PRIS: 350 kr.
DU FÅR: 15 øvelser

Nogle af de allerfedeste værktøjer at have når man træner hund, er targets. De target vi anvender allermest i hundetræning er snudetarget og potetarget. 

SNUDETARGET
Snudetarget vil sige, at din hund skal kunne dutte på din håndflade, følge din håndflade – både mens du står stille, og mens I begge er i bevægelse – samt kunne fastholde snuden i din hånd. Senere kan du så udskifte hånden med andre ting. 

Når alle disse forskellige variationer af snudetarget fungerer, er du indehaver af et verdensklasse redskab – og en helt ny verden af fede tricks og øvelser åbner sig. 

Du kan fx bruge snudetarget til indlæring af diverse lydighedsøvelser, rallyøvelser, sjove tricks, frivillig håndtering etc.

POTETARGET
Potetarget vil sige, at din hund skal kunne placere én eller begge poter på et target, som fx kan være en frisbee, bog, bordskåner, mursten, coaster etc. Når først din hund kan dette, kan du arbejde videre med øvelsen og lære din hund at blive stående i X antal tid på et target, løbe ud til et target, sætte bagpoter på et target etc. 

Når først din indlæring af potetarget er i hus, kan du bruge adfærden til at indlære forskellige fede tricks og øvelser. 

Du kan blandt andet bruge potetarget til indlæring af diverse lydighedsøvelser, rallyøvelser, agility, jagt, sjove tricks, kropskontrol, frivillig håndtering etc.

TRICKS
Udover en grundig indlæring af både snude- og potetarget indeholder dette online-kursus også følgende tricks, som du indlærer med snude- og potetarget: SNURRE, SPINNE, SLALOM MELLEM BEN, SKØR HUND, GIV POTE, HIGH5 og SPANSK GANG.

Det stabile indkald


PRIS: 450 kr.
DU FÅR: 24 øvelser og lege

Indkald er én af de vigtigste færdigheder, du kan lære din hund. Jo bedre dit indkald fungerer, jo større frihed kan du også give din hund.

Den største udfordring i forhold til indkald vil altid være, at der er så mange forstyrrelser i miljøet omkring din hund. Derfor kræver det en grundig og meget systematisk træning at lære din hund at vælge de mange spændende ting i miljøet FRA og dig TIL.

Kurset henvender sig til dig…

 • Som har en hvalp eller unghund, som du gerne vil lære at komme, når du kalder
 • Som har en hund, der vælger dig fra på gåturene, da den oplever ting i miljøet, som meget mere spændende
 • Som har en hund, der kommer, når du kalder, men først når det passer den
 • Som har en hund, der kommer, når du kalder, men stopper godt en armslængde fra dig, så du lige nøjagtigt ikke kan nå den

Negleklip


PRIS: 350 kr.
DU FÅR: 13 øvelser

Har du også et brændende ønske om selv at kunne klippe negle på din hund?

Selvom det nok lige umiddelbart lyder lidt overkilled, så kan negleklipning rent faktisk ende med at blive en super hyggelig stund sammen med din hund – og vi taler ikke ud af det blå, da vi selv har været dér…

Vores oplevelse er, at det ofte handler om utryghed både hos vores hunde og/eller os selv. Mange hunde bliver paniske, så snart de ser negleklipperen, og hvis man en sjælden gang tager fat i en pote, så trækker de omgående forbenet til sig og fordufter. Når det kommer til os selv, så handler det tit om, at vi er nervøse for at klippe for langt ned, at vi ikke lige kan overskue at klippe sorte negle eller at vi bare ikke føler, vi har modet til det.

På dette online-kursus vil du få redskaberne til selv at lære at klippe din hunds negle, så det bliver en tryg oplevelse for jer begge. 

Vi arbejder 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder.