PERSONLIGE FORLØB

Personlige forløb er:

 • Enetimer
 • Adfærdsbehandling
 • Adfærdskurser

Enetimer kan du bruge, hvis du ønsker fokus på én eller flere specifikke øvelser i din træning. Eller hvis du har brug for at træne hverdagsrelaterede emner som fx gå pænt, indkald og hilse pænt. Er I to, der gerne vil træne alene sammen, kan I også sagtens dele nogle enetimer.

Har du brug for hjælp til adfærdsproblemer, vil vi anbefale, at du booker en adfærdskonsultation, som enten kan foregå online eller via et hjemmebesøg. Du kan også deltage på vores populære adfærdskurser.

Tilbage til forsiden >


Du skaber en kærlig og tillidsfuld relation til din hund gennem et positivt samarbejde.
Tænk venskab fremfor lederskab!

PERSONLIGE FORLØB

Se herunder de forskellige muligheder for personlige forløb

PRIS: 1 time 600 kr. – ved køb af flere 500 kr. pr. stk.
KØRSEL: 4 kr. pr. km fra Græsted

På ENETIMER undervises du alene af en instruktør, så der er 100% fokus på dig og din hund.

Vi anbefaler ENETIMER, hvis:

 • Du ønsker hjælp til at løse et specifikt lydighedsproblem
 • Din hund ikke kan koncentrere sig, når der er andre hunde til stede
 • Du ikke har mulighed for at gå til træning på de fastsatte tidspunkter

Træningen foregår enten på vores træningsbane eller hjemme hos dig.

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at arbejde med din hunds adfærd. Når vi skal hjælpe dig og din hund, er vores fornemmeste opgave at finde årsagen til “problemet” i stedet for bare at symptombehandle.

Et klassisk eksempel på symptombehandling er hunden, der ødelægger ting, når den er alene hjemme. Den nemme løsning vil uden tvivl være at sætte hunden i bur, for så kan den ikke længere ødelægge noget. Jeg foretrækker at finde ud af, hvorfor hunden ødelægger og så gøre noget ved det.

HJEMMEBESØG
PRIS: 1.500 kr. inkl. skriftlig handlingsplan
TILLÆG: 500 kr. efter kl. 16 
KØRSEL: 4 kr. pr. km fra Græsted

Et hjemmebesøg er for dig, hvor jeg vurderer, at jeg har brug for at møde dig, din hund eller øvrige familiemedlemmer i hjemlige omgivelser.

Efter besøget, som typisk tager 1½-2 timer, udarbejder jeg en skriftlig handlingsplan, som du skal følge. Det vil sige, at du skal være forberedt på, at det vil kræve en indsat fra din side.

Hvis der er behov for, at vi mødes til en opfølgning, så aftaler vi dette.

ONLINE-SESSION
PRIS: 500 kr. pr. time
TILLÆG: 500 kr. efter kl. 17 

En online-session foregår via Zoom, og er for dig, der har nogle mindre udfordringer, som jeg godt mener, vi sammen kan løse, uden jeg behøver at besøge dig og din hund derhjemme.

Hvis du ikke ønsker en online-session, kan du til enhver tid booke et hjemmebesøg – uanset hvilken problematik der er tale om.

PRIS: 1.850 kr.
VI MØDES: 1 x 3 timer og 3 x 2 timer

Vi oplever alle i større eller mindre grad hunde, der reagerer på andre hunde. Enten fordi vi selv har sådan en hund, fordi vi kender nogen der har eller fordi vi møder dem på de daglige gåture.

Har du selv en hund, der har disse udfordringer, har du mærket på egen krop, hvordan det påvirker hverdagen. Det kan være, at du lufter din hund på tidspunkter af døgnet, hvor andre hundeejere ikke gør det? Eller du måske helt undgår at lufte din hund af frygt for at møde andre hunde? De gåture, der skulle være en ren fornøjelse, er pludselig blevet til dit værste mareridt.

De udfordringer din hund har kan fx være:

 • At din hund ikke er tryg ved andre hunde, og derfor helt prøver at undgå dem
 • At din hund ikke er tryg ved andre hunde, men reagerer udfarende for at holde dem på afstand
 • At din hund bliver frustreret, når den ikke får lov til at hilse på andre hunde

På adfærdskurset får du nogle helt konkrete værktøjer til at træne din hund, så du bliver bedre rustet til at håndtere de daglige hundemøder.

Kursets forløb:

 • Udfyldelse af spørgeskema inden kursusstart
 • 3 timers teoretisk undervisning via Zoom 
 • 3 ganges praktisk træning med hund
 • Løbende sparring og opfølgning på din træning

Der vil maks. være 4 hunde på dette kursus, og ved færre bruger vi tilsvarende mindre tid til den praktiske træning.

PRIS: 1.100 kr.
VI MØDES: 4 x 2 timer

Hvis du tilmelder dig vores elevtræning, vil prisen være reduceret. Og du vil blive kontaktet for at aftale tid til et personligt interview inden kursusstart. Både interview og undervisning vil blive superviseret af Mai-Britt.

Der er ikke noget at sige til, at så mange hunde er bange for høje lyde. Hunde er nemlig fra naturens side genetisk disponeret for at være bange for høje lyde. Derfor er det desto endnu vigtigere, at du helt fra tidlig alder har fokus på at bygge et godt og solidt lydfundament op.

Der er mange hunde, der bliver lydfølsomme i en voksenalder – også selvom de tidligere ikke har haft nogle problemer med høje lyde – så det er altså en træning, som skal vedligeholdes hele din hunds liv.

De mest gængse lyde, som vores hunde reagerer på, er fyrværkeri, skud og torden, men enhver høj lyd kan i realiteten gå hen og blive et problem. Vi ved også, at det kan være svært at få din hunds lydangst til at forsvinde 100%, men med den rette træning kan du gøre en kæmpe forskel for din hund. Én ting er helt sikkert, at hvis du intet gør, vil lydangsten lige så stille og roligt eskalere.

Der er mange gode grunde til at melde sig på dette kursus, som eksempelvis:

 • At du har en hvalp og gerne vil lære, hvordan du bygger dens lydfundament op
 • At du har en unghund eller voksen hund og gerne vil forebygge, at den udvikler angst for høje lyde 
 • At du har en hund, der allerede nu reagerer på høje lyde – enten ved at blive synligt bange eller “skælde ud”

På kurset arbejder vi 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder, hvor vi tager udgangspunkt i din hunds frivillige og naturlige adfærd. 

Vi træner indendørs i et opvarmet lokale, og der vil som udgangspunkt kun være én hund ude ad gangen, så noget af tiden bruges op at observere de øvrige kursisthunde. Når din hund ikke er ude for at arbejde, skal den kunne opholde sig i bilen uden at stresse.

Dette kursus kræver, at du har både tid og lyst til at arbejde med din hund imellem træningsgangene og efterfølgende.

Der vil maks. være 4 hunde på dette kursus, og ved færre bruger vi tilsvarende mindre tid .

PRIS: 1.100 kr.
VI MØDES: 4 x 1½ time

Får du også ondt i maven af at se din hund være bange og utryg, når I er hos dyrlægen, hundefrisøren, kiropraktoren eller andre steder, hvor den skal håndteres? Eller hvis I derhjemme skal rense ører, børste tænder, klippe negle, fjerne flåter eller andet?

Der er mange måder, at din hund kan reagere på, hvis den ikke er tryg, når den skal håndteres. Den kan blive udfarende, den kan blive passiv og gå helt ind i sig selv og så kan den forsøge at komme ud af situationen ved at hoppe og spjætte. En fællesnævner for alle tre reaktioner er, at din hund ikke har det godt, og at det er en kæmpe stressfaktor for den!

På dette håndteringskursus vil du lære, hvordan du med meget simple midler og rette “mindset” kan gøre håndering langt mere tålelig for din hund. Og ikke mindst hvordan du tackler forskellige hånderingssituationer i hverdagen. Når først I har fundet melodien sammen, så har I mulighed for at forberede jer på alverdens fremtidige håndteringssituationer, så din hund slipper for en masse unødig stress.

Vi arbejder 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder, hvor vi tager udgangspunkt i din hunds frivillige og naturlige adfærd. Din hund har brug for at opleve, at den har kontrol i situationen, og det får den ved, at vi hele tiden giver den et valg!

Kurset er for DIG, der ønsker at gøre en stor forskel for din hund. Uanset om du har en hvalp, unghund eller gammel hund, vil du have stor gavn af dette kursus. Du ved aldrig, hvad din hund pludselig skal udsættes for, men har du træningsredskaberne i orden, så kan du på ganske kort tid forberede din hund på enhver tænkelig situation.