TEMADAGE

Vi tilbyder løbende forskellige temadage.

Forskellen på temadage og holdtræning er, at vi til temadage kun mødes 1-3 gange alt afhængig af tema. 

Herunder kan du se vores udbud af temadage – og om der er noget for dig og din hund.

På nogen af vores temadage er børn velkomne til at træne med hunden. Barnet skal være fyldt minimum 10 år og være i stand til at holde hunden i alle situationer.

Hvis du finder en ikke-aktuel temadag, der har interesse, så giv os endelig besked – så kan vi altid se, hvornår der er basis for at oprette et nyt hold.

Tilbage til holdoversigt >


Du skaber en kærlig og tillidsfuld relation til din hund gennem et positivt samarbejde.
Tænk venskab fremfor lederskab!


TEMADAGE

Herunder kan du se, hvilke temadage vi tilbyder.

PRIS: 250 kr.
VI MØDES: 1 x 2 timer

Vi mødes i en skov i Nordsjælland, hvor vi går en tur sammen – ca. halvvejs på turen holder vi en lille pause. 

Vi er tilhængere af 100% kvalitetstid med vores hunde på de daglige gåture. Kvalitetstid kræver, at du er nærværende, sjov at være sammen med samt overrasker med små spændende opgaver undervejs på turen.

Du kommer til at lave forskellige aktiviteter, som du efterfølgende kan bruge for at gøre dine gåture sammen med din hund endnu mere unikke.

Vi varierer fra gang til gang, hvad vi laver, men her er nogle eksempler: Lægger vi små spor, laver forskellige søgeøvelser og ikke mindst arbejder med øvelser, der styrker din hunds kropskontrol. Med andre ord, du lærer at udnytte alt den dejlige natur omkring dig mest optimalt.

Du bedes medbringe:

 • MASSER af gode godbidder
 • Vand til din hund
 • Almindelig line (ikke-flexline)
 • Hundeposer
 • Varme/kolde drikkevarer til eget forbrug

Du vil senest 1 uge inden turen modtage en mail med info om, hvor vi mødes.

PRIS: 650 kr.
VI MØDES: 3 x 1,25 time

Fit&Fun er både sjov og mega relevant træning på én og samme tid.

Denne træning styrker din hunds kropskontrol, samt gør den tryg ved forskellige bevægelige underlag. Vi starter selvfølgelig i det små – og på det niveau, som din hund er på. Det vil sige, at vi har mulighed for både at gøre øvelserne nemmere samt mere udfordrende.

Træningen vil inkludere parcourudstyr som fx vippebræt, tunnel og hængebro samt fitnessudstyr som fx balancepuder og cavaletti. 

Dette kursus kræver, at din hund ikke har problemer med bevægeapparatet.

Vi arbejder med forskellige stationer. Og inden vi tager hundene ud af bilerne, gennemgår vi de øvelser, som dig og din hund skal lave ved hver station.

PRIS: 500 kr.
VI MØDES: 3 x 1 time

På vores gå-pænt-kursus får du de nødvendige redskaber til på en positiv og blid måde at lære din hund at gå pænt i snor uden at trække. Det vil sige, at du slipper for at påføre din hund ubehag ved at bruge kvælerhalsbånd eller rykke den tilbage i linen.  

 • Oplever du, at din hund trækker afsted med dig på gåturene?
 • Ender du ofte lufteturene med stor frustration og meget lange arme?
 • Kunne du godt tænke dig at gåturene blev forvandlet til gode hyggestunder sammen med din hund?

For at opnå gode resultater er det en nødvendighed, at du selv er indstillet på at træne med de redskaber, du får på kurset – både fra gang til gang og efter kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

Din hund skal både være iført en kropssele og et almindeligt halsbånd på dette kursus. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at bruge halvkæler, helkvæler og antitrækseler hos os.

PRIS: 650 kr.
VI MØDES: 4 x 1 time

Indkald er én af de vigtigste færdigheder, du kan lære din hund. Jo bedre dit indkald fungerer, jo større frihed kan du også give din hund. 

Når det handler om indkald, er den største udfordring ofte de mange forstyrrelser, der er i omgivelserne. Derfor kræver indkald en grundig og meget systematisk træning for at lære din hund at vælge de mange spændende ting i miljøet fra og DIG til.

Måske du oplever:

 • At din hund vælger dig fra på gåturene, da den oplever ting i miljøet, som meget mere spændende
 • At din hund kommer, når du kalder, men det går bare meget langsomt
 • At din hund kommer, når du kalder, men stopper godt en armslængde fra dig, så du lige nøjagtigt ikke kan nå den

Vi anbefaler brug af hundefløjte, men det er ikke et krav. Du er også velkommen til at benytte dig af et verbalt signal. Hvis du ønsker at bruge en hundefløjte, er det vigtigt, at du medbringer den til træning hver eneste gang.

For at få optimalt udbytte af kurset skal du være indstillet på at arbejde mellem de enkelte træningsgange.

Se også vores online-kursus “Det stabile indkald” HER >.

PRIS: 250 kr.
VI MØDES: 1 x 2 timer

På Nosework Miljø mødes vi i forskellige miljøer og træner med hundene. Det kan både være inden- og udendørs.

Din hund skal kunne søge på ren lavendel for at deltage på temadagene.

Der vil kun være 1 hund ude af gangen, så det er vigtigt, at din hund er tryg ved løbende at skulle opholde sig i bilen.

PRIS: 225 kr.
VI MØDES: 1 x 1½ time

Er du pjattet med at gå rallybaner, så læs med her…

Planen er, at vi sætter to forskellige rallybaner op. Niveauet på banerne afhænger af deltagernes niveau. Derfor må du meget gerne skrive i kommentarfeltet på tilmeldingsblanketten, hvilken klasse du foretrækker – altså Begynder, Øvet, Ekspert eller Champion?

Vi starter med at gennemgå de to rallybaner UDEN hunde. Efterfølgende vil deltagerne blive delt op i to hold, som får tildelt hver sin bane. Det vil sige, at I er maks. 3 deltagere om én rallybane. Efter godt halvdelen af tiden skifter I, så alle får prøvet begge baner.

Vores baner er indhegnede, og du vil være alene på banen, mens du går begge rallybaner. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at slippe din hund, da den hverken kan løbe væk eller komme hen til de andre hunde.

PRIS: 225 kr.
VI MØDES: 1 x 1½ time

Børn er velkomne til at træne med hunden på denne temadag, så længe de er min. 10 år og i stand til at holde hunden i alle situationer.

Denne temadag er for dig, der gerne vil lære at gå spor med din hund.

Du starter med at lægge to spor, mens din hund venter i bilen. Da vi gerne vil lære hundene at søge dybt, venter vi med at gå sporene, til dynefærten har lagt sig i det første spor. Det tager ca. 20-30 minutter. Mens du venter, er du velkommen til at tage din hund ud af bilen og ind på én af vores baner.

Når du har gået begge spor med din hund, runder vi af med at evaluere, hvordan det gik, samt hvad du skal være opmærksom på i det videre forløb.

PRIS: 225 kr.
VI MØDES: 1 x 1½ time

Børn er velkomne til at træne med hunden på denne temadag, så længe de er min. 10 år og i stand til at holde hunden i alle situationer.

Vi ved efterhånden alle godt, at vores hunde har mægtig godt af mentalstimulerende aktiviteter. Altså opgaver, hvor de skal bruge hoved og snude. Så vil du have en velstimuleret og harmonisk hund, så er det ikke nok, at du kun har fokus på den fysiske træning, da det også kræver styrketræning af de små grå.

Det varierer fra race til race, hvilken form for fysisk aktivering der er mest hensigtsmæssig, men alle hunde har dog én fællesnævner, og det er den mentale stimulering. Uanset hvilken race du har, og uanset hvilken alder din hund har, så kan vi ikke komme uden om, at den mentale stimulering er et fornuftigt supplement til din hunds daglige aktivering.

Til denne tematræning får du inspiration til, hvordan du kan aktivere din hunds hoved og snude. Samtidig får din hund prøvet en masse forskellige aktiviteter, så du har en idé om, hvad den synes om.