TEMADAGE

Vi tilbyder løbende forskellige temadage.

Forskellen på temadage og holdtræning er, at vi til temadage mødes færre gange fx 1-4 gange alt afhængig af temaet. 

Herunder kan du se vores udbud af temadage – og om der er noget for dig og din hund.

På nogen af vores temadage er børn velkomne til at træne med hunden. Barnet skal være fyldt minimum 10 år og være i stand til at holde hunden i alle situationer.

Hvis du finder en ikke-aktuel temadag, der har interesse, så giv os endelig besked – så kan vi altid se, hvornår der er basis for at oprette et nyt hold.

Tilbage til holdoversigt >


Du skaber en kærlig og tillidsfuld relation til din hund gennem et positivt samarbejde.
Tænk venskab fremfor lederskab!TEMADAGE

Herunder kan du se, hvilke temadage vi tilbyder.

PRIS: 250 kr.
VI MØDES: 1 x 1½ time

Børn er velkomne til at træne med hunden på denne temadag, så længe de er min. 10 år og i stand til at holde hunden i alle situationer.

Vi ved efterhånden alle godt, at vores hunde har mægtig godt af mentalstimulerende aktiviteter. Altså opgaver, hvor de skal bruge hoved og snude. Så vil du have en velstimuleret og harmonisk hund, så er det ikke nok, at du kun har fokus på den fysiske træning, da det også kræver styrketræning af de små grå.

Det varierer fra race til race, hvilken form for fysisk aktivering der er mest hensigtsmæssig, men alle hunde har dog én fællesnævner, og det er den mentale stimulering. Uanset hvilken race du har, og uanset hvilken alder din hund har, så kan vi ikke komme uden om, at den mentale stimulering er et fornuftigt supplement til din hunds daglige aktivering.

Til denne tematræning får du inspiration til, hvordan du kan aktivere din hunds hoved og snude. Samtidig får din hund prøvet en masse forskellige aktiviteter, så du har en idé om, hvad den synes om.

PRIS: 250 kr.
VI MØDES: 1 x 1½ time

Børn er velkomne til at træne med hunden på denne temadag, så længe de er min. 10 år og i stand til at holde hunden i alle situationer.

Denne temadag er for dig, der gerne vil lære at gå spor med din hund.

Du starter med at lægge to spor, mens din hund venter i bilen. Da vi gerne vil lære hundene at søge dybt, venter vi med at gå sporene, til dynefærten har lagt sig i det første spor. Det tager ca. 20-30 minutter. Mens du venter, er du velkommen til at tage din hund ud af bilen og ind på én af vores baner.

Når du har gået begge spor med din hund, runder vi af med at evaluere, hvordan det gik, samt hvad du skal være opmærksom på i det videre forløb.

PRIS: 250 kr.
VI MØDES: 1 x 1½ time

NOSEWORK MILJØ ER FORBEHOLDT VORES ØVEDE KURSISTER!

På Nosework Miljø mødes vi i forskellige miljøer og træner med hundene. Det kan både være inden- og udendørs.

Der vil hver gang være ét eller flere temaer, som vi arbejder med.

Din hund skal kunne søge på ren lavendel for at deltage.

Da der kun vil være 1 hund ude af gangen, skal din hund kunne opholde sig i bilen uden at stresse, når den ikke arbejder.

PRIS: 200 kr.
VI MØDES: 1 x 1½ time

Vi mødes i en skov i Nordsjælland, hvor vi går en tur sammen – ca. halvvejs på turen holder vi en lille pause. 

Vi er tilhængere af 100% kvalitetstid med vores hunde på de daglige gåture. Kvalitetstid kræver, at du er nærværende, sjov at være sammen med samt overrasker med små spændende opgaver undervejs på turen.

Du kommer til at lave forskellige aktiviteter, som du efterfølgende kan bruge for at gøre dine gåture sammen med din hund endnu mere unikke.

Vi varierer fra gang til gang, hvad vi laver, men her er nogle eksempler: Lægger vi små spor, laver forskellige søgeøvelser og ikke mindst arbejder med øvelser, der styrker din hunds kropskontrol. Med andre ord, du lærer at udnytte alt den dejlige natur omkring dig mest optimalt.

Du bedes medbringe:

 • MASSER af gode godbidder
 • Vand til din hund
 • Almindelig line (ikke-flexline)
 • Hundeposer
 • Varme/kolde drikkevarer til eget forbrug

Du vil ved tilmelding modtage besked om, hvor vi mødes.

PRIS: 500 kr.
INTROAFTEN: 1 x 2 timer på Zoom
PRAKTISK TRÆNING: 3 x 1 time

Indkald er én af de vigtigste færdigheder, du kan lære din hund. Jo bedre dit indkald fungerer, jo større frihed kan du også give din hund. 

Når det handler om indkald, er den største udfordring ofte de mange forstyrrelser, der er i omgivelserne. Derfor kræver indkald en grundig og meget systematisk træning for at lære din hund at vælge de mange spændende ting i miljøet fra og DIG til.

Måske du oplever:

 • At din hund vælger dig fra på gåturene, da den oplever ting i miljøet, som meget mere spændende
 • At din hund kommer, når du kalder, men det går bare meget langsomt
 • At din hund kommer, når du kalder, men stopper godt en armslængde fra dig, så du lige nøjagtigt ikke kan nå den

Vi anbefaler brug af hundefløjte, men det er ikke et krav. Du er også velkommen til at benytte dig af et verbalt signal. Hvis du ønsker at bruge en hundefløjte, er det vigtigt, at du medbringer den til træning hver eneste gang.

For at få optimalt udbytte af kurset skal du være indstillet på at arbejde mellem de enkelte træningsgange.

Se også vores online-kursus “Det stabile indkald” HER >.

PRIS: 500 kr.
INTROAFTEN: 1 x 2 timer på Zoom
VI MØDES: 3 x 1 time

På vores gå-pænt-kursus får du de nødvendige redskaber til på en positiv og blid måde at lære din hund at gå pænt i snor uden at trække. Det vil sige, at du slipper for at påføre din hund ubehag ved at bruge kvælerhalsbånd eller rykke den tilbage i linen.  

 • Oplever du, at din hund trækker afsted med dig på gåturene?
 • Ender du ofte lufteturene med stor frustration og meget lange arme?
 • Kunne du godt tænke dig at gåturene blev forvandlet til gode hyggestunder sammen med din hund?

For at opnå gode resultater er det en nødvendighed, at du selv er indstillet på at træne med de redskaber, du får på kurset – både fra gang til gang og efter kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

Din hund skal både være iført en kropssele og et almindeligt halsbånd på dette kursus. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at bruge halvkæler, helkvæler og antitrækseler hos os.

PRIS: 1.300 kr.
VI MØDES: 2 x 4 timer

Dette er kurset for dig, der har et ønske om at lære din hund at apportere ELLER for dig, der allerede er i gang med apporteringstræningen, men har brug for lidt hjælp hist og pist.

Udover apportering vil du også komme til at træne RO og KONTAKT.

Der vil max være 4 hunde på kurset, og vi arbejder kun med 2 hunde ude af gangen. Det betyder, at din hund løbende skal kunne opholde sig i bilen for at slappe af og lade op.

Der vil være kaffe, thé og vand til rådighed under hele kurset.